Kámon-Hús Kft.

Ahol mindent megtalál

9700 Szombathely Maros utca 2

06 94 460-096

info@kamonhus.hu


Rólunk

Szombathely kámoni városrészében lévő egykori vágóhídat 1997. óta családi vállalkozásként üzemeltetjük. A szakma iránti elhivatottsággal előbb egy korszerű, tőkehústól a baromfin át a hentesárukig sok mindennel ellátott húsboltot, majd mellette egy Grill és Salátabár néven futó bisztrót nyitottunk, ahol leginkább, a megéhezők hurkák és sültek iránti igényeit igyekszünk kiszolgálni.

Ez év októberében Omlett néven elindítottuk éttermünket is, egy időben eleget téve ezzel a vendéglátás két eltérő ágának. Az éttermi részben a nyugodtabban, ráérősen étkezők, vagy utána beszélgetni, sörözni vágyók is szívesen látott vendégeink, a kora reggeli nyitás pedig különösen ideálissá teszi egy finom reggelihez is.

Húsboltunkban főként magyar termékeket forgalmazunk. Eredeti magyar fűszerekkel biztosítjuk a vásárlóink által megszokott kiváló minőséget. A magyar finomságokon kívül más európai országokból származó ínyencségekkel is várjuk vásárlóinkat.

Forgalmunk évről évre emelkedik és sikerült kialakítanunk egy olyan törzsvásárlói kört, akik fontosnak tartják a személyes kontaktust, a szakszerű és barátságos kiszolgálást, valamint a megbízható, igazolt forrásból származó, jó minőségű termékeket. Sikeres kapcsolatot alakítottunk ki éttermekkel, vendéglátó egységekkel, rendezvényszervező cégekkel, húsfeldolgozó üzemekkel, illetve iskolákkal, melyek rendszeresen fordulnak hozzánk bizalommal igényeikkel.

Az általunk kínált termékekben jelen van az évszázados tapasztalat, a régi ízek harmóniája és a korszerű gyártási technológia minőségi garanciája. Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a vásárlók elégedettségére, a folyamatos árufejlesztésre, figyelembe véve a korszerű táplálkozástudomány szempontjait. Az állandó és stabil minőség elkötelezettjei vagyunk!