Grillezés télen? Miért ne?
A grill-fanatikusok ilyenkor sem tudnak pihenni. Télen is belobbantják a faszenet, és készítenek jobbnál-jobb grillhúsokat. A hideg nem lehet akadály. Sőt különleges hangulata van a téli grillezésnek.
A grill-fanatikusok ilyenkor sem tudnak pihenni. Télen is belobbantják a faszenet, és készítenek jobbnál-jobb grillhúsokat. A hideg nem lehet akadály. Sőt különleges hangulata van a téli grillezésnek.
Nincs lehetetlen, van, aki megpróbál a harmadik emeleten disznót feldolgozni. Magyar embernek nincs akadály.
A disznóságok kedvelői most böllérversenyen vehetnek részt, mégpedig Lukácsházán.
Több új termékkel is bővül a húsbolt és a bisztró kínálata. Új technológiával, házilag készült rakott csülköt kínálunk a bisztróban.
Jó, ha ismert helyről származó húsárut vásárolunk. Az étel is finomabb lesz és az egészségünk is meghálálja, ha minőségi húst veszünk. Nem mindegy, honnan származik a húsáru.
Tavaly is népszerűek voltak a csirkéből készült ételek. A NoSalty.hu összeállította a legtöbbet keresett receptek sorrendjét.
Bevásároltunk virsliből az év végén. Egyértelműen ez ennek az időszaknak a slágerterméke Magyarországon.
Sokan a malacra szavaznak. Nem kevesen kocsonyát esznek ilyenkor, de van, aki a virslin kívül lencsét is készít újévkor.
Jóval több húst fogyasztunk az ünnepekkor. Nem meglepő. Átlagban sertésből vesszük ilyenkor a legtöbbet – a halat nem számolva.
Azt már tudjuk, hogy a húsfogyasztás és a változatos étrend elengedhetetlen az egészség szempontjából. Azt viszont kevesen mérik fel, hogy a mennyiség vagy inkább a minőség számít.