Kapcsolat

Kámon-Hús Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Maros utca 2.

Tel: 06 94 500 465

Húsbolt nyitva tartás

Bisztró nyitva tartás:
Hétfő:
06:00-16:00
Kedd-Szerda: 06:00-18:00
Szombat: 06:00-12:00
Vasárnap: zárva

 



GINOP-1.2.8-20-2020-03264

Sajtóközlemény

Európai Uniós forrás segítségével technológiai fejlesztésre került sor a Kámon-Hus Kft. szombathelyi telephelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-03264 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 8,12 millió Forint támogatásban részesült.

A kedvezményezett neve: Kámon-Hus Kereskedelmi és Husipari Kft.

A projekt címe: Technológiai fejlesztés a Kámon-Hus Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9700 Szombathely, Maros utca 2.

A beruházás megvalósításának ideje: 2020.11.16-2021.06.15.

Beruházás összköltsége: 11.599.582 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 8.119.707 Ft

Támogatás mértéke: 69,999997 %

Beruházás rövid bemutatása:

A projekt keretében új eszközök beszerzése valósult meg termelékenységjavítás, kapacitásbővítés céljából. Olyan modern konyhai valamint termelő és értékesítést kiszolgáló eszközök beszerzésére került sor, melyek a termelési kapacitás bővülését segítette a szolgáltatási színvonal javításával.

A projekt keretében beszerzett eszközök:

  • 1 db 10XGN 1/1 elektromos üzemű kombi kemence
  • 1 db Mélyhűtőszekrény
  • 1 db Mélyhűtőszekrény
  • 2 db Hűtött munkaasztal
  • 4 db Mistral M525 DB rendszermérleg
  • 1 db MIE 400×500 mérleg + LP 545 címkéző
  • 1 db Henkovac M1 típusú egy kamrás vákum csomagológép
  • 1 db Indukciós főzőasztal
  • 1 db Gáz főzőasztal
  • 1 db LORENZO BAROSSO klipszelőgép

A megvásárolt technika egyértelműen a termelési kapacitásbővülést eredményezte, mivel további kapacitások tárolására, feldolgozására, szolgáltatási kapacitásnövekményt kiszolgáló technológia beállítására került sor.

A nyersanyag tárolására megnövekedett kapacitás áll rendelkezésre, ugyanúgy a késztermékek és előkészített félkész termékek vonatkozásában.

A kemence, az indukciós főzőasztal, a gáz főzőasztal az éttermi szolgáltatás kapacitásának bővüléséhez járult hozzá. Az őj kemence képes olyan termékeket is elkészíteni, amire eddig nem volt adottsága a vállalkozásnak. Az eszközök beállításával új munkaállomás jött létre.

A mélyhűtőszekrények és a hűtött munkaasztal az előkészítés, tárolási kapacitás bővítést szolgálja, míg a rendszermérleg, mérleg és címkéző a kereskedelmi egység működtetéséhez volt szükséges. A klipszelőgép a termékek értékesítését megelőzően, azok lezárását segíti elő csomagoláskor.

A vákuum csomagológép szintén a kereskedelmi egységben került beállításra, mely a felszeletelt felvágottak csomagolásához volt szükséges, hogy a pultból előre csomagolt termék értékesítési képességét is megtudja teremteni a vállalkozás.

További információ kérhető:

Mercs Árpád

06 30/620-6943

kapcsolat


Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Kámon-Hús Kft. - Magyar