Kámoni Húsbolt

Ahány ház, annyi szokás, mondhatnánk. Legalábbis, ha a kocsonyába főzött “disznóságokat” nézzük. Egyesek a lazább változatot készítik: tojással, zöldségekkel. Mások csak füstölt csülköt raknak bele, de vannak olyanok is, akik jó kis bőr, köröm, farok és fül nélküli kocsonyának neki sem állnak.
https://www.facebook.com/kamonibisztro/photos/a.115297024414330/144606798150019
Többféle grillezési mód létezik, ám a legkedveltebb az összes közül a faszenes technika. Az így készített húsoknak különleges, egyedi íze lesz.
Húsboltunkban az előre pácolt grill húsok mellett grill kolbászokat is megtalálsz különböző ízesítésben.
Grill kolbász kínálat:
Cheddar sajtos chilis
Magyaros
Citromfűves
Klasszik
A nagy hús imádók a húsok királyának is nevezik a steak-et. Íze nem hasonlítható semmi máshoz, így nehéz is lenne körülírni. Most megmutatjuk, hogy a különböző sütési idővel, milyen steak-et készíthetsz.