A zöld tea jótékony hatásai

Borongós reggeleken, mikor még az idő hűvösebb, napindítónak remek választás lehet egy bögre tea. A tea jótékony hatásai már bizonyítottak, így érdemes belőle rendszeresen fogyasztani.

Éttermünkben 3 féle teavariáció közül válogathatsz reggelid mellé. Van nálunk zöld, fekete és gyümölcs tea is többféle ízben.  De most nézzük is meg a zöld tea jótékony hatásait.

A zöld tea jótékony hatásai

zöld tea nagyon népszerű. Rengetegen választják ezt az italt, nem csak azért, mert finom, hanem a rengeteg jó tulajdonsága miatt is.
Emellett persze sok más jótékony hatása is van, amiért érdemes legalább hetente egy-két alkalommal elfogyasztani belőle. A gyakori fogyasztásának kedvező hatását már többször bizonyították. Általánosan megfogalmazott vélemény, hogy a rendszeresen fogyasztók körében kevesebb a megbetegedések száma, legyen az egy kisebb fertőzés vagy akár egy komolyabb betegség.

A zöld teát rendszeresen fogyasztók élettartama megnőhetVérnyomáscsökkentő hatása mellett a rákmegelőzésben is segítséget nyújt. Idősebb korban is érdemes elkezdeni a fogyasztását, hiszen növeli a csontok ásványianyag-sűrűségét és csökkenti az Alzheimer-kór kialakulását. Fogyókúrázók is előszeretettel fogyasztják, hiszen előidézi a testzsír csökkenését is.

Ha reggelire jól esne egy finom zöld tea és egy kiadós reggeli, várunk éttermünkben!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.