Valentin-nap: étterem vagy otthoni vacsora?

Megoszlanak a vélemények a Valentin-napról. Egyesek értelmetlennek tartják, mások meg szívesen kedveskednek ilyenkor (is) a kedvesüknek. Mondjuk egy vacsorával, akár étteremben vagy otthon. A Valentin-nap jó alkalom arra, hogy kipróbáljunk valami újat. Persze nem csak ilyenkor lehet meghitt, romantikus vacsorát szervezni. Az utóbbi években készült néhány felmérés arról, kik tartják a szerelmesek ünnepét.

Egy pár évvel ezelőtti kimutatás szerint Bécsben például a kapcsolatban élők 76 százaléka lepte meg valamivel a kedvesét. Akkor az osztrák főváros lakói 21 millió eurót adtak ki Bálint-nap alkalmából.

Nemrég a CitroMail.hu is készített egy felmérést. Abból az derült ki, hogy nagyjából ugyanannyian ünneplik a Valentin-napot, ahányan nem. Előbbi táborba inkább a 20-29 éves korosztály tartozik.

Omlett palacsinta

Omlett palacsinta Valentin napra vagy csak úgy egy kellemes vacsora után

Ha Te is ünnepelnél a kedveseddel és egy jó vacsorát tervezel  február 14-én, Valentin-napon, Szombathelyen várunk az Omlett étteremben. Plusz infó, ha még nem nézted: az idén szombatra esik a Valentin-nap.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.