Tel: 06 94 500 465
Bisztró nyitva tartás:
Hétfő: 06:00-16:00
Kedd-Szerda: 06:00-18:00
Szombat: 06:00-12:00
Vasárnap: zárva
A nagy hús imádók a húsok királyának is nevezik a steak-et. Íze nem hasonlítható semmi máshoz, így nehéz is lenne körülírni. Most megmutatjuk, hogy a különböző sütési idővel, milyen steak-et készíthetsz.
A sütés
Sokan tartanak a steak sütésétől, mert nehéznek gondolják. Az elkészítés lényege csupán annyi, hogy kevés ideig sütjük, így nem érdemes a tűzhely mellől elmenni. Sütés tekintetében különböző típusú steaket készíthetünk. Az alábbi képet azért készítettük, hogy bemutassuk, milyen fajtái lehetnek a steaknek sütés szempontjából. Mindenki a saját ízlése szerint kiválaszthatja és elkészítheti a neki legmegfelelőbbet a leírás alapján.
Ha szeretnél igazi steak alapanyaghoz hozzájutni, húsboltunkban érlelő hűtőszekrény segítségével készítjük a finom alapanyagot. Ha nem bajlódnál a készítésével, figyeld honlapunkat és facebook oldalunkat és keresd a különleges ajánlatainkat, ahol megkóstolhatod az igazi steaket is akár.